randiga raggsockor



Randiga raggockor i blå, grå och rosa ränder, som gavs bort i julklapp.

Gott Nytt År på er alla. Vi ses igen nästa år. 

Varmt och gott i [ulltrikått]

Så hade jag kunnat rimma, men det gjorde jag inte. Underställ till tvååring i underbar ulltrikå från Siden Carlsson på Drottninggatan.

Mössa




Tyg som jag fått i födelsedagspresent av Linnzan har nu blivit en mössa. Till mig själv. Fodrad med benvit ulltrikå för att den ska hålla värmen i vinter.

Juliga tygarmband



Ett tips till er som har fyndat juldukar på second hand. Juliga tygarmband som jag gjorde till en julmarknad för 3 år sedan (använda, därför är de lite skitiga, ursäkta för det). De sålde aldrig, därför blev flera av dem presenter. Hjärtarmbandet är sytt av en julduk och tomtearmbandet är sytt av en julhandduk.

vill du bli mitt hjärtegull?

Örngottströjan, ny reviderad upplaga. Nu med liten holkärm eftersom den förra blev lite trång att att sätta på sig. Observera att detta är en barntröja, men jag är sugen att sy en likadan till mig själv. Istället för stor uringning (som blev väldigt vid sist) så har jag sytt ett sprund och satt dit en knapp.







Och tyget bara skrek efter att få bli grytlappar. Som nu också är invigda när jag bakat mjukpepparkaka med nötter och pärlsocker. (Den är vegansk efter recept som du hittar här) Jag har aldrig testat receptet förrut och har inte provsmakat den än eftersom den är till julpysslet o julfikat ikväll. Grytlapparna är gjorda av två lager gammal frottéhandduk, tyg och kantband. Easy peasy! (2 stycken ska ges bort i julklapp, men hysch hysch, säg inget för personen vet inte om det)